Evolution

WordPress før og nu

WordPress i dag

Hvad er formålet med denne side.

Hvor er det jeg vil hen med denne side

I de følgende artikler vil jeg skrive lidt om hvor jeg oplever at bruge Gutenberg editoren i WordPress 5.0. Jeg har gennem det meste af et halv års tid brugt den i nogle på nogle af mine hjemmeside. Her jeg kun fundet let at arbejde med, jeg kan godt se at jeg i forvejen selv havde arbejdet hen mod at det meste at det jeg poster rent faktisk bliver lavet, i det omfang det er muligt direkte i editoren alene. 

Er du en af dem der føler tid lidt rundtosset efter at ha’ opgraderet din hjemmeside.. så kig forbi servermaster’s hjemmeside det kan tilbyde dig nogle løsninger der er til at betale

Jeg er oprigtig begejstret og elsker de fede muligheder der er i WordPress nu 

Alle de temaer og pagebuilders, jeg har valgt at bruge, bygger på de samme principper som Gutenberg hviler på, det har været med gøre det let for mig, at lave brugervenlige sider som er nem at tilgå som redaktør og  administrator. Det er yderst sjældent at jeg har fejl på serverne når der bliver lavet opdateringer.

Selv skønner jeg blandt dem, der har størst indsigt i mulighederne i Gutenberg her i Danmark og er meget fortrolig med at bruge mulighederne i WordPress af i dag.

Jeg har testet med Gutenberg i snart 8 måneder, men også beta tests på 5.0 her jeg været med i et pænt stykke tid.

Del denne side

Del på facebook
Del på linkedin

Seneste posts

hej
winner

skriv til Os

or try to find it on our website